Milyen beutalót fogadunk el?

A Pácienseket a RADITEC-be a társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott CT vagy MR vizsgálatra szakorvos (csak és kizárólag szakorvos) utalhatja be. Háziorvos a beteget NEM utalhatja be. Magán szakorvos nem kérhet TB finanszírozott vizsgálatot, csak privát egészségpénztári vagy privát helyszíni fizetésű vizsgálatot. Akik a vizsgálatot NEM a társadalombiztosítás terhére kívánják elvégeztetni, szakorvosi beutaló bemutatása nem szükséges. […]

Read more »

Miért írnak 24 000 forintos vizsgálatot a honlapon, ha mégis a végén 40 000 forintba kerül?

A kért vizsgálati régió nem biztos, hogy egyezik a beteg panaszait esetlegesen magyarázó elváltozások kimutatására szükséges vizsgálati régiókkal. Vizsgálati áraink különböznek annak függvényében, hogy kontrasztanyag nélkül (natív) vagy kontrasztanyaggal (nativ plusz iv. kontrasztos, tehát egy natív és egy kontrasztanyagos szériát követően) történnek, egy régió (has) vagy két régió (has és kismedence). Hogy az orvos bead-e […]

Read more »

Mikor van nyitva a RADITEC?

Munkanapokon 07:00-22:0 óra között.

Read more »

Hol találom a RADITEC-et?

Címünk: 1195 Budapest, XIX. ker., Ady Endre út 122-124. Nyitvatartás: 07:00-22:00 Megközelítés adatok, utazási segédlet, térkép, leírás a megközelítési lehetőségekről a Kapcsolat menüben található.

Read more »

Mikor tudok vizsgálati időpontot kérni?

Munkanapokon 07:00-22:00 óra között telefonon és személyesen. 0-24 óra között online adatlapunkon.

Read more »

Hogyan tudok vizsgálati időpontot kérni?

Három módon teheti meg: 1) Online kitölthető adatlapon, melyet ha megkapunk visszahívjuk Önt időpontot egyeztetni. 2) Telefonon munkanapokon 07:00-22:00 között telefonon: +36-1-216-46-00 3) Személyesen a RADITEC Intézetében: 1195 Budapest, XIX. ker., Ady Endre út 122-124. További információ a Kapcsolat menüben és az Időpontkérés menüben található!

Read more »

Ki kérhet vizsgálatot?

Mindenki, aki szakorvosi (TB, vagy magán) beutalóval rendelkezik. Ha TB beutalóval rendelkezik, akkor érvényes TB kártyával kell rendelkeznie.  

Read more »

Milyen dokumentumok szükségesek?

TB beutaló esetén: – Érvényes TB kártya. –  Érvényes személyi igazolvány és/vagy jogosítvány és/vagy útlevél. – Lakcímkártya. Magán szakorvosi CT / MR beutaló esetén: – Érvényes személyi igazolvány és/vagy jogosítvány és/vagy útlevél.  

Read more »